nieuwsjpg

ABF Research breidt uit

48

Gepubliceerd op 18 maart 2016

ABF Research is de afgelopen jaren telkens gegroeid. De combinatie van inhoudelijke kennis over leven, wonen en werken met specialisatie in statistiek, kwantitatief onderzoek en software-ontwikkeling is voor steeds meer klanten van toegevoegde waarde.

Ook recent zijn weer nieuwe medewerkers aangenomen bij statistiek en onderzoek. De fusie met ABF Software heeft er bovendien voor gezorgd dat ABF zich ook op dit gebied heeft versterkt. ABF telt inmiddels meer dan 50 medewerkers.

Recent deed zich de mogelijkheid voor een extra ruimte naast het ABF pand te huren. Daar heeft de directie ja tegen gezegd. Begin mei moet de verbouwing klaar zijn. Deze extra ruimte biedt uitstekende mogelijkheden voor toekomstige groei en voor verdere integratie van de activiteiten op het gebied van software, statistiek en onderzoek.

De uitbreiding van de werkruimte en het aantal medewerkers past in ABF's strategie om jaarlijks gecontroleerd te groeien door trendsettend te zijn in statistiek, onderzoek en software op het gebied van leven, wonen en werken.

ABF-verbouwing-2016