nieuwsjpg

ABF Research maakt Sociale Kaart

48

Gepubliceerd op 13 november 2015

Sociale kaart: www.zorgindebuurt.infoABF Research heeft afgelopen maanden een nieuwe versie van Swing Locator gemaakt. Voor Progez en Caransscoop is hiermee de website www.zorgindebuurt.info gemaakt.

Vanuit diverse disciplines in de eerstelijnszorg werd in de afgelopen jaren aan Progez en Caransscoop de vraag gesteld om een sociale kaart van en voor de eerstelijnszorgaanbieders in te richten en te beheren. Progez en Caransscoop hebben ABF de opdracht gegeven om deze website te ontwikkelen.  Op 3 november is www.zorgindebuurt.info live gegaan. De voornaamste doelgroep voor zorgindebuurt.info zijn de professionals in de eerstelijnszorg en welzijn, als hulpmiddel bij doorverwijzing.

Swing Locator als basisDe basis voor deze website is Swing Locator. Swing Locator bestond al, maar is geheel vernieuwd. Met name de presentatie mogelijkheden, zoals het weergeven van de adressen in kaart, lijst of galerij. Daarnaast zijn ook de sorteer en filtermogelijkheden uitgebreid. Swing Locator werkt heel snel, ook bij grote bestanden. Voor www.zorgindebuurt.info is een koppeling gemaakt met een adressenbestand dat door een andere organisatie wordt beheerd. Elke nacht worden de gegevens geautomatiseerd geactualiseerd.

Swing Locator ook voor niet-adressenbestandenSwing Locator is voor alle type adressenbestanden te gebruiken. Swing koppelt op basis van het adres hier zelf een xy-coördinaat aan voor presentatie op de kaart. Zijn adressen niet beschikbaar maar wel een bestand met bijvoorbeeld projecten of producten, dan kunnen deze ook met Swing Locator worden weergegeven in de lijst- en galerijfunctie.

Lees meer over: Locator.