nieuwsjpg

Tienen (België) in Cijfers live

48

Gepubliceerd op 26 november 2019

In navolging van o.a. de Vlaamse provincies en centrumsteden weten steeds meer gemeenten in Vlaanderen ABF Research te vinden voor het ontsluiten van informatie over de gemeente. Sinds vorig jaar is ABF in Vlaanderen actief met het kant-en-klare informatiesysteem ‘Gemeente in Cijfers’. Per 1 november hebben we Stad Tienen mogen ontvangen als nieuwe afnemer van ‘Gemeente in Cijfers’.

Door de cijfers thematisch in heldere dashboards te presenteren is er een duidelijke informatiestructuur beschikbaar voor gebruikers van de website. Voor iedereen zijn de cijfers eenvoudig te raadplegen op desktop, tablet en mobiele telefoon. In de onderliggende databank zijn meer cijfers beschikbaar en kan de gebruiker zelf tabellen en grafieken samenstellen en bewerken, interessant voor bijvoorbeeld beleidsmedewerkers en onderzoekers. Het resultaat kan eenvoudig worden gedeeld.

ABF onderhoudt momenteel een ‘Gemeente in Cijfers’-applicatie voor 6 Vlaamse gemeenten. Benieuwd geworden naar cijfers over uw gemeente? Bekijk hieronder één van de actieve versies. Vragen over de mogelijkheden van uw gemeente of organisatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de actieve versies: Dilbeek - IeperSint-TruidenTienenVilvoorde - Willebroek

Lees meer over Gemeente In Cijfers, Swing Mosaic, Swing.