over_abfjpg

Onderzoeker en adviseur woningmarkt

Functieomschrijving

De woningmarkt staat volop in de belangstelling. Mede door de economische crisis, ontwikkelingen bij woningcorporaties en nieuwe regelgeving, wordt de sector voor nieuwe vragen gesteld. Zijn er voldoende betaalbare huurwoningen voor lage inkomens? Hoe is het gesteld met de betaalbaarheid van woonlasten, nu en in de toekomst? Waar is er behoefte aan middeldure huurwoningen? Hoe kan worden omgegaan met krimp? Wat zijn de gevolgen van de nieuwe Woningwet? Waar liggen kansen voor de woningbouw?

Als een van de vooraanstaande onderzoeksbureaus op het gebied van de woningmarkt zijn we op zoek naar een collega die ons team kan versterken. In je rol van onderzoeker/adviseur woningmarkt analyseer, rapporteer en adviseer je over vraagstukken van bijvoorbeeld gemeenten, corporaties, koepelorganisaties en het Rijk. Het advies dat je geeft is gestoeld op cijfermatige onderbouwing en biedt onze klanten concrete handvatten voor het uitzetten van een beleidsplan of strategie.

Zowel jonge talenten als ervaren krachten kunnen solliciteren op de functie. Pas afgestudeerden bieden we de gelegenheid om binnen enkele jaren uit te groeien tot een ervaren collega en projectleider. Meer ervaren krachten dagen we uit om met hun expertise en netwerk bij te dragen aan de groei van ons bedrijf.

Functie-eisen

Om de functie succesvol te vervullen zijn de volgende kwalificaties en competenties van belang:

  • Je hebt een afgeronde academische opleiding.
  • Je hebt affiniteit met de woningmarkt, vanuit opleiding of praktijk.
  • Je hebt aantoonbaar bovengemiddelde analytische vaardigheden.
  • Je hebt ervaring met het schrijven van rapportages die goed leesbaar zijn en toegankelijk voor een breed publiek.

Arbeidsvoorwaarden

SalarisJe salaris en je werkpakket zijn marktconform en afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

DienstverbandMinimaal aantal uren per week: 32 uur
Maximaal aantal uren per week: 40 uur

Overige arbeidsvoorwaardenNaast het salaris en vakantiegeld kun je bij een goed jaarresultaat van ABF Research rekenen op een eindejaarsuitkering (dertiende maand). Bij ABF zijn flexibele werktijden mogelijk. Daarnaast biedt ABF aan medewerkers die ten minste 2 jaar in dienst zijn de mogelijkheid om in het bedrijf te participeren.

Aanvullende informatie en sollicitaties

Voor aanvullende informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Berry Blijie 015 27 99 331.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan: ABF Research B.V.
t.n.v. Berry Blijie
Verwersdijk 8
2611 NH Delft

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.