publicatiesjpg

Arbeidsmarktmonitor Creatief Vakman 2020

Door Lies Hooft van Huijsduijnen

Download deze publicatie Gepubliceerd op 04 november 2020

Bedankt!

De door u opgevraagde publicatie is succesvol verstuurd naar u.

Ok

Helaas

De door u opgevraagde pagina is niet gevonden. Breng mij terug naar de Home pagina.

Ok

Helaas

De door u opgevraagde publicatie is niet aanwezig. U kunt contact opnemen met ABF Research door te bellen naar 015-27 99 300.

Ok

Helaas

Er is iets fout gegaan. U kunt contact opnemen met ABF Research door te bellen naar 015-27 99 300. U wordt dan gehlolpen.

Ok

De arbeidsmarkt voor specialistische vakmensen vraagt een grote mate van detaillering die in de gebruikelijke onderzoeksbronnen niet naar voren komt vanwege de kleine aantallen. In opdracht van het Meld- en expertisepunt specialistisch vakmanschap heeft ABF Research een methode ontwikkelt om voor het eerst de huidige arbeidsmarkt en het toekomstperspectief voor het kwalificatiedossier Creatief vakman inzichtelijk te maken.

Aan de hand van onder andere CBS-microbestanden, een werkgeversenquête en telefonische interviews wordt de arbeidsmarkt van creatieve vakmensen zowel kwantitatief als kwalitatief uitgelicht. In de monitor is aandacht voor de arbeidsmarktstructuur, de mobiliteit en het arbeidsmarktperspectief van studenten aan de opleiding Creatief vakman. Daarnaast is er specifiek aandacht voor de wijze waarop creatieve vakmensen invulling geven aan het onderhouden, verbreden en verdiepen van hun kennis.

Lees meer over de arbeidsmarktmonitoren van ABF Research.

Meer weten?

Neem contact op met Lies Hooft van Huijsduijnen 015-27 99 364