publicatiesjpg

Limburgmonitor 2009

Door J. Pikoleit, R. Lukey, J. Willems

Download deze publicatie Gepubliceerd op 19 oktober 2009

Bedankt!

De door u opgevraagde publicatie is succesvol verstuurd naar u.

Ok

Bedankt!

Het door u opgevraagde zip bestand met Excels is succesvol verstuurd naar u.

Ok

Helaas

De door u opgevraagde pagina is niet gevonden. Breng mij terug naar de Home pagina.

Ok

Helaas

De door u opgevraagde publicatie is niet aanwezig. U kunt contact opnemen met ABF Research door te bellen naar 015-27 99 300.

Ok

Helaas

Er is iets fout gegaan. U kunt contact opnemen met ABF Research door te bellen naar 015-27 99 300. U wordt dan gehlolpen.

Ok

In de methodiek van de Limburgmonitor worden drie kapitalen onderscheiden: het sociaal kapitaal, het economisch kapitaal en het ecologisch kapitaal. Het rapport kan worden beschouwd als actualisatie van de Limburgmonitor 2007. De ontwikkeling van de drie kapitalen wordt in de Limburgmonitor samengevat in een cirkeldiagram. Uit het diagram zijn de belangrijkste ontwikkelingen direct af te lezen.  De ontwikkelingen in Limburg zijn geïnterpreteerd vanuit een duurzaamheidsperspectief. De provincie Limburg heeft zich de afgelopen jaren vanuit sociaal, economisch en ecologisch opzicht voorzichtig positief ontwikkeld. Opmerkelijk is dat de scores binnen het economisch kapitaal een zeer divers karakter hebben: de ontwikkelingen lopen (afhankelijk van het thema) uiteen van zeer positief tot zeer negatief. Binnen de twee andere kapitalen is deze diversiteit veel beperkter.

Meer weten?

Neem contact op met Jan Hooft van Huijsduijnen 015-27 99 342