publicatiesjpg

Strategisch VoorraadBeleid Actium

Door C.Poulus, W. Faessen

Gepubliceerd op 12 januari 2011

Bedankt!

De door u opgevraagde publicatie is succesvol verstuurd naar u.

Ok

Bedankt!

Het door u opgevraagde zip bestand met Excels is succesvol verstuurd naar u.

Ok

Helaas

De door u opgevraagde pagina is niet gevonden. Breng mij terug naar de Home pagina.

Ok

Helaas

De door u opgevraagde publicatie is niet aanwezig. U kunt contact opnemen met ABF Research door te bellen naar 015-27 99 300.

Ok

Helaas

Er is iets fout gegaan. U kunt contact opnemen met ABF Research door te bellen naar 015-27 99 300. U wordt dan gehlolpen.

Ok

Woningcorporaties signaleren de laatste tijd dat de huursector weer meer onder druk staat. Er melden zich meer potentiële huurders aan. Woningen worden makkelijker verhuurd. Tegen deze achtergrond is aandacht nodig voor het Strategisch VoorraadBeleid (SVB): waar kan een corporatie op inzetten in de komende jaren? Hoe zou een vraaggestuurde benadering van de portefeuillestrategie eruit moeten zien? Welke veranderopgave wacht de komende jaren? Met verschillende scenario’s laat ABF Research in dit rapport zien wat de positie van de huursector is in het werkgebied van Actium en wat er de komende jaren zou kunnen gebeuren. Het werkgebied van Actium omvat de volgende 8 gemeenten: Assen, De Wolden, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Ooststellingwerf en Westerveld.

Meer weten?

Neem contact op met Wim Faessen 015-27 99 317