publicatiesjpg

Update Socrates 2010

Door G. van Leeuwen, H. Heida, J. van Galen, C. Poulus

Download deze publicatie Gepubliceerd op 12 januari 2011

Bedankt!

De door u opgevraagde publicatie is succesvol verstuurd naar u.

Ok

Bedankt!

Het door u opgevraagde zip bestand met Excels is succesvol verstuurd naar u.

Ok

Helaas

De door u opgevraagde pagina is niet gevonden. Breng mij terug naar de Home pagina.

Ok

Helaas

De door u opgevraagde publicatie is niet aanwezig. U kunt contact opnemen met ABF Research door te bellen naar 015-27 99 300.

Ok

Helaas

Er is iets fout gegaan. U kunt contact opnemen met ABF Research door te bellen naar 015-27 99 300. U wordt dan gehlolpen.

Ok

Door ABF Research wordt er in dit rapport kort en bondig verslag gedaan van de nieuwe kwalitatieve woningmarkt prognose. Deze prognose heeft in de loop der jaren de naam van het rekenmodel gekregen: Socrates. De hier voorliggende Socrates 2010 prognose vertoont behoorlijke overeenkomsten met de Socrates 2008 prognose, maar ook een aantal verschillen. Het belangrijkste verschil zit NIET in de marktverwachtingen voor de verschillende deelsegmenten. In zekere zin is dat opmerkelijk. Want deze nieuwe prognose is gebaseerd op het WoON 2009, een consumenten onderzoek dat in “crisistijd” is afgenomen. Aanvankelijk werd verwacht dat consumentenonderzoek in crisistijd zou leiden tot heel andere verwachtingen, maar dat blijkt erg mee te vallen. Er blijkt WEL een behoorlijk verschil te zijn tussen deze nieuwe Socrates prognose en de vorige prognose waar het gaat om het door de consument gewenste woonmilieu.

Meer weten?

Neem contact op met Kenneth Gopal 015-27 99 332