publicatiesjpg

Woningmarktverkenning Zuid-Holland

Door C. Poulus, G. van Leeuwen

Download deze publicatie Gepubliceerd op 12 januari 2011

Bedankt!

De door u opgevraagde publicatie is succesvol verstuurd naar u.

Ok

Bedankt!

Het door u opgevraagde zip bestand met Excels is succesvol verstuurd naar u.

Ok

Helaas

De door u opgevraagde pagina is niet gevonden. Breng mij terug naar de Home pagina.

Ok

Helaas

De door u opgevraagde publicatie is niet aanwezig. U kunt contact opnemen met ABF Research door te bellen naar 015-27 99 300.

Ok

Helaas

Er is iets fout gegaan. U kunt contact opnemen met ABF Research door te bellen naar 015-27 99 300. U wordt dan gehlolpen.

Ok

Een belangrijke taak voor de provincie Zuid-Holland is gelegen in de ruimtelijke afstemming van verschillende ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen op de woningmarkt nemen daarbij van oudsher een belangrijke plaats in. Deze ontwikkelingen zijn de afgelopen twee jaar in belangrijke mate beïnvloed door de financiële crisis van eind 2008. De vraag is wat het effect zal zijn van deze crisis op de ontwikkelingen in de komende jaren. Vandaar dat er behoefte is aan een bijgewerkt inzicht in mogelijke veranderingen aan de vraagzijde van de woningmarkt en meer algemeen de wensen van de consument. Met het beschikbaar komen van het WoON 2009, een driejaarlijks nationaal woningbehoeftenonderzoek, doet zich de mogelijkheid voor de bestaande inzichten opnieuw te ijken.

Meer weten?

Neem contact op met Berry Blijie 015-27 99 331