publicatiesjpg

Woonuitgaven van huurders en eigenaren-bewoners

Door Berry Blijie, Léon Groenemeijer en Wim Philipsen.

Download deze publicatie Gepubliceerd op 16 oktober 2013

Bedankt!

De door u opgevraagde publicatie is succesvol verstuurd naar u.

Ok

Bedankt!

Het door u opgevraagde zip bestand met Excels is succesvol verstuurd naar u.

Ok

Helaas

De door u opgevraagde pagina is niet gevonden. Breng mij terug naar de Home pagina.

Ok

Helaas

De door u opgevraagde publicatie is niet aanwezig. U kunt contact opnemen met ABF Research door te bellen naar 015-27 99 300.

Ok

Helaas

Er is iets fout gegaan. U kunt contact opnemen met ABF Research door te bellen naar 015-27 99 300. U wordt dan gehlolpen.

Ok

De woonuitgaven vormen een belangrijk thema in het Nederlandse woonbeleid, evenals de kwaliteit en beschikbaarheid van woningen. Dit rapport gaat in op de woonuitgaven van huurders en kopers in de periode 2009 - 2012. Een belangrijke bron hiervoor is het Woononderzoek Nederland (WoON). In deze studie wordt gebruikgemaakt van de resultaten van de 2012-editie van het WoON, die in april 2013 is verschenen. Dit rapport is een verdieping van de kernpublicatie WoON2012 ‘Wonen in ongewone tijden’1. In de kernpublicatie is de woonlastenontwikkeling 2009 - 2012 in de huur- en koopsector al weergegeven. Dit rapport over de woonuitgaven gaat verder door de uitgaven uit te splitsen naar diverse typen huishoudens. Daarnaast is ook een paragraaf opgenomen over recent beschikbaar gekomen informatie over onderhoudslasten van eigenaren-bewoners. Het rapport sluit af met een thematische verdieping over de woonuitgaven van ouderen. De kernpublicatie bevat aanvullend en breder cijfermateriaal, dat niet vindbaar is in dit rapport.

Meer weten?

Neem contact op met Berry Blijie 015-27 99 331